Iman Abdullai fra Shariya-leiren

Iman Ali

Juveen har fått denne videoen fra Shariya-leiren i Irak. Der bor Iman Abdullai. Her er hennes historie:

Jeg heter Iman Abdullai jeg var et IS offer da folkmordet skjedde i 2014 så ble vi jentene og kvinnene tatt til fange som sexslave. Vi ble utsatt for alt det grusomme du kan forestille deg. Det var forferdelig og grusomt, men med hjelp fra frivillige organisasjon som hjalp oss ut av fangenskapet så ble vi befridd og her står vi nå i dag. Som dere vet så herjer Corona-viruset i hele verden nå og det har snudd hele verden opp ned og det har utsatt en vanskelig situasjon for hele verden. Vi er nødt til å være ekstra forsiktige nå fordi livet i flyktningsleier er veldig vanskelig fra alle sider fordi hvis dette viruset blir spredd i flyktningsleier så vil det sette livet til mange folk i fare. Vårt ønske til hele verden er å hjelpe oss i flyktningeleierne fordi vår situasjon er annerledes og spesiell enn alle andres.

Det er lite tilgang til sanitær hygiene og vi mangler egentlig det meste. Hver dag som går uten at det blir gjort noe så føles det som å bli utsatt for folkemordet igjen, å bli utsatt for overgrep igjen. Så det vi ber hele verden om er å se og høre oss, vær så snill å beskytt oss og hjelp oss.

Juveen er en nylig oppstartet norsk organisasjon som har direkte kontakt inn i disse flyktningeleirene i Nord-Irak hvor Yazidier som overlevde tragedien i 2014 bor. Dere kan støtte Juveen ved å bruke VIPPS 601510 eller kontonummer: 1506.38.62557

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *